Jogi nyilatkozat:

Kérjük, hogy a Cibó™ weboldalainak böngészése előtt figyelmesen olvassa el az alábbiakat!
A http://www.cibo.hu címen található internet szolgáltatás, vagy annak bármely oldalának böngészése a jogi nyilatkozat elfogadásának minősül. Kérjük, amennyiben nem ért vele egyet, ne nyissa meg a weboldalt!

Információ:
A CIBÓ™ nem vállal felelősséget jelen weboldalon szereplő adatok pontosságáért és teljeskörűségéért, valamint fenntartja a jogot, hogy bármikor változtatásokat, vagy javításokat hajtson végre értesítés nélkül, illetve az oldal és a rajta közölt információk részben, vagy egészében történő megszüntetésére.
A CIBÓ™ nem vállal felelősséget az oldalhoz, illetve az azon található információkhoz való hozzáférésből, vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért, vagy kárért.
A CIBÓ™ továbbá nem tartozik felelősséggel az esetlegesen bekövetkező veszteségekért, károkért, költségekért, melyek a weboldal használatából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, üzemzavarból, nem megfelelő működésből keletkeznek, illetve melyek számítógépes vírusból, vonal-, vagy rendszerhibából, vagy más ezekhez hasonló okokból származnak.

Szerzői jogok:
A CIBÓ™ weboldalai, az azon szereplő minden képi- és szöveges tartalom, valamint a letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alá tartoznak. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a CIBÓ™ jogosult. A weboldalaink tartalmának akár részének, akár egészének történő, a saját személyes használatot meghaladó, vagy attól eltérő célú bármilyen használata kizárólag a CIBÓ™ előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

Felhívjuk figyelmét, hogy a CIBÓ™ a fentiekben foglalt feltételektől eltérő, vagy azokat megsértő használat szerzői-, polgári- és büntetőjogi következményekkel járhat. A CIBÓ™ minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

elérhetőségünk>

E-mail: E-mail cím
Támogatott böngészők: Mozilla Firefox 3+, Internet Explorer 6+
Jogi nyilatkozat